Info
 
Borriana Turisme | TURISME NÀUTIC
2420
page,page-id-2420,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

TURISME NÀUTIC

Borriana, per la seua privilegiada localització enfront de la costa mediterrània, t’ofereix la possibilitat de gaudir del mar en tots els seus vessants. Per això, si ets amant de la nàutica i el que busques és viure apassionants experiències, no has de deixar passar l’oportunitat de venir a Borriana. 

En les nostres aigües podràs realitzar activitats com ara vela, rem, piragüisme, busseig, surf o surf de vela, i gaudir de l’agradable brisa de la Mediterrània mentre practiques el teu esport favorit. A més, Marina BurrianaNova t’ofereix la possibilitat de practicar i gaudir de la nàutica de recreació en unes modernes instal·lacions.

El port de Borriana disposa d’una gran varietat d’instal·lacions obertes durant tot l’any. Així doncs, té el privilegi de comptar amb una fabulosa Escola de la Mar de la Generalitat i una marina, amb serveis de port esportiu, d’aproximadament 400 amarradors amb capacitat per a embarcacions d’eslores compreses entre 8 i 30 metres. A més, té un club nàutic, un centre de busseig i diversos clubs i empreses que procuren la pràctica de l’activitat nàutica durant tot l’any. I és que Borriana, a causa de la seua excel·lent climatologia i diversitat d’instal·lacions, es converteix en municipi de referència en la pràctica d’estos esports i en l’epicentre de la nàutica de la zona sud de la província de Castelló.

Són nombrosos els esdeveniments esportius celebrats a Borriana, que a poc a poc van aconseguint un major reconeixement entre els amants de l’esport i la navegació. Estos són la JUBILATA’S CUP, l’OPEN DE MATCH RACE, la LLIGA NACIONAL DE CAIACPOLO o el ja instaurat QUASIMOTO SURF’S UP INVITATIONAL, a què acudeixen surfistes de tot el panorama nacional.

Borriana es mostra, doncs, com una destinació de visita obligada per als apassionats del mar en la seua completa expressió, perquè les seues magnífiques platges, excel·lents infraestructures portuàries i immillorable situació a la mar Mediterrània, conformen una destinació turística verge i poc massificada, en què gaudir del mar en qualsevol període estacional.

 VELA

Si ets un apassionat de la nàutica, no pots deixar passar l’oportunitat de navegar per les aigües de Borriana. 

Iniciar-te en la vela és possible a la nostra Escola de la Mar, tot un referent dins de la xarxa d’Escoles de la Mar de la Generalitat, situada al port de la localitat. Si ja tens experiència i el que busques és simplement perfeccionar el teu estil, en Marina BurrianaNova trobaràs empreses dedicades a este fi, en què podràs llogar embarcacions i fins i tot formar-te. I és que Borriana, ciutat que mira al mar, et permetrà gaudir de les increïbles sensacions que únicament pot oferir-te el mar.

I si a més vols participar activament en competicions nàutiques o simplement fer-ho passivament com a espectador, este és el teu lloc, perquè al nostre port es donen cita esdeveniments esportius de gran nivell competitiu, com l’Open de Match Race. D’índole social destaca la Jubilata’s Cup, que tracta d’oferir experiències a qui s’acoste i en la qual, a més de regates, es realitzen jornades de portes obertes per a xiquets i adults que tinguen curiositat per conéixer este món màgic.

 SURF DE VELA

Per les característiques de les nostres platges, obertes i de gran amplitud, Borriana es converteix en un espai ideal per a la pràctica d’esta modalitat nàutica. I és que són molts els esportistes d’elit que s’han format a les nostres platges en esta disciplina nàutica.

Podràs sentir el vent que t’espenta entre les onades i connectar amb la naturalesa. A més, a Borriana podràs practicar surf de vela durant tot l’any a causa de les seues magnífiques condicions climatològiques, iniciar-te a l’Escola de la Mar de Borriana i, si ho desitges, unir-te al club de surf de vela que hi ha a la localitat.

Què esperes? Vine i gaudeix-ne.

BUSSEIG

Les aigües tranquil·les de Borriana fan que la pràctica del busseig a les seues costes es convertisca en una experiència única.  

Tant si ets un iniciat com si estàs practicant les teues primeres immersions, Borriana t’ofereix una gran varietat de paisatges submarins per descobrir, ja que la nostra costa compta amb dos magnífics derelictes amb buc d’acer, considerats de primera magnitud i que serveixen d’atracció i fixació de la fauna, amb la possibilitat de veure nombrosos espècimens als seus voltants, que faran passar una bona estona als bussejadors. Les condicions per a la pràctica del busseig solen ser particularment favorables ja que ambdues restes es troben sobre un fons de 20-21 metres, sense possibilitat de descendir a més profunditat.

Realitzar escapades subaquàtiques és possible a Borriana juntament amb els membres del centre de busseig Grao Sub, professionals d’esta disciplina que coneixen a la perfecció cada racó dels nostres fons marins; si, per contra, el que busques és tenir la teua primera experiència o perfeccionar el teu estil, pregunta al centre, on trobaràs tot tipus de cursos.

 SURF

Resulta estrany pensar que en esta costa d’aigües tan tranquil·les com són les de la Mediterrània es duguen a terme activitats esportives tan excitants com el surf. Però a Borriana és possible ja que, per les condicions de les seues platges, es pot practicar el denominat surf clàssic.

Si vols practicar este esport a Borriana, pots contactar amb el Club de Surf de Borriana, ubicat a la platja de l’Arenal, i compartir amb ells una experiència inigualable.

 

 PIRAGÜISME

La modalitat de caiac de mar i de caiacpolo troben a Borriana les millors instal·lacions per a la seua pràctica. Iniciar-te a l’Escola de la Mar de Borriana i continuar la pràctica al Club de Regates Borriana, ubicat a la Marina Burriananova, et garanteix la millor formació i el gaudi que assegura la pràctica continuada.

www.escolesdelamar.com www.burriananova.com