Info
 
Borriana Turisme | TURISME FAMILIAR
2427
page,page-id-2427,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

TURISME FAMILIAR 

Borriana ofereix un turisme familiar i per a totes les edats. Este històric municipi de la província de Castelló ofereix una perfecta combinació de relax, cultura i oci per a tota la família.  

A Borriana podràs fruir del sol i descansar plàcidament a les seues diverses platges guardonades amb el distintiu bandera blava i certificades segons la norma UNE 187.001 de Qualitat, més coneguda com la Q de Qualitat Turística. A més, la seua situació enmig de la Plana permet realitzar belles rutes en què descobrir el paisatge agrari de la localitat envoltat de séquies, motors, alqueries i ermites; endinsar-te en la natura recorrent el paratge natural del Clot de la Mare de Déu; o en la història descobrint cada racó del nostre nucli antic.

Borriana disposa d’una variada oferta d’instal·lacions en què practicar tot tipus d’esports, i espais oberts en què els més menuts poden deixar volar la imaginació en qualsevol època de l’any. 

El seu ampli calendari festiu i varietat converteixen Borriana en una ciutat atractiva els 365 de l’any, en la qual els adults i els més menuts tenen la diversió garantida.