Info
 
Burriana Turismo | I Jornades Gastronòmiques de Plats Tradicionals: Caldereta i Suquet de Peix
5424
single,single-portfolio_page,postid-5424,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

I Jornades Gastronòmiques de Plats Tradicionals: Caldereta i Suquet de Peix

categoría
acerca de

CARTEL CALDERETA OK (1)

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament organitza amb la col·laboració de la Diputació de Castelló les I Jornades Gastronòmiques de Plats Tradicionals de Borriana, en aquesta edició dedicades a la caldereta i suquet de peix.

Les jornades tindran lloc en 7 restaurants de Borriana del divendres 20 de novembre al diumenge 29 del mateix mes. Els restaurants que hi participen són El Frau, Restaurant Morro, la Tasca de Ricardo, El Club Naútic, Ristorante Pinocchio, Rita i Pepa, i Scala Restaurant.

Els preus dels menús oscil·laran entre els 15 i els 25 euros.

Ací podeu consultar els menús: CALDERETA I SUQUET DE PEIX