Info
 
Borriana Turisme | Platges
3701
page,page-id-3701,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Platges

Un dels principals atractius de Borriana són les seues platges: l’Arenal i la Malva-rosa/Grau. Caracteritzades per ser unes platges tranquil·les en què poder refrescar-se de l’assossegat calor estival, totes posseeixen el guardó de bandera blava que en garanteix el correcte manteniment, neteja i respecte pel medi ambient. A més, tenen els certificats Q de Qualitat que acrediten l’excel·lència de tots els seus serveis i instal·lacions.

La seua diversa tipologia permet triar entre platges d’arena fina, arena grossa o de cudol. Cal destacar que el major pol d’atracció turística es troba a la platja de’ l’Arenal, situada més al sud i pròxima al Port. Àmplies i de fàcil accés, les nostres platges disposen d’una variada oferta de serveis i activitats lúdiques per a tots els públics i gaudeixen de la fantàstica brisa marina de la Mediterrània.

L’ARENAL 

 

Guardonada amb el distintiu de la Q de Qualitat

Recorreguda per un extens passeig marítim, la platja de l’Arenal rep este nom a causa de la gran extensió d’arena que la configura. Esta platja incita el banyista a passejar-hi gaudint del meravellós paisatge marítim i invita a relaxar-se prenent un reconfortant refresc en els seus xiringuitos i terrasses. 

La platja de’ l’Arenal té bandera blava i a més, any rere any, és guardonada amb el distintiu de la Q de Qualitat atorgada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola.  Una de les seues característiques més importants és que és platja accessible, per la qual cosa, a més de posseir passarel·les i banys de dimensions especials, estan dotades de cadires amfíbies dirigides per personal qualificat al servei de tots aquells banyistes que ho requerisquen i necessiten.

servicios_playa_burriana_VALServeis :

- lloguer d’ombrel·les, gandules i patins
⁃ platja accessible
⁃ aquapark
⁃ pàrquing per a minusvàlids
⁃ socorrisme
⁃ llavapeus
⁃ banys públics
⁃ zones esportives
⁃ torres de vigilància
⁃ passarel·les d’accés
⁃ banderes de senyalització estat del mar

MALVARROSA-GRAO 

Galardonada con el distintivo de la Q de Calidad 

Esta platja és la prolongació cap al nord de la platja de l’Arenal. Platja de marcada tranquil·litat, presenta característiques especials. Es troba dividida per un espigó que en la part sud la dota d’arena però el costat situat més al nord es caracteritza per ser de pedra de cudol. No obstant això, esta singularitat la fa igualment valedora del guardó de bandera blava i del certificat de la Q de Qualitat. 

Malva-rosa/Grau compta també amb una platja accessible per a persones amb mobilitat reduïda, dotada de totes les comoditats per a fer gaudir de les temperades aigües mediterrànies a tot aquell que requerisca els seus serveis.

servicios_playa_burriana_VALServeis :

- pàrquing per a minusvàlids
⁃ passarel·les d’accés
⁃ platja accessible
⁃ llavapeus
⁃ zones de joc
⁃ torres de vigilància
⁃ socorrisme
⁃ banderes de senyalització estat del mar
⁃ banys públics