Info
 
Burriana Turismo | La cinquena Ruta de la Tapa supera en tan sols 11 dies la xifra de 13.500 racions servides
4852
single,single-post,postid-4852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

La cinquena Ruta de la Tapa supera en tan sols 11 dies la xifra de 13.500 racions servides

El certamen, en el qual participen 30 establiments de la ciutat, va començar el passat dia 2 i finalitzarà el pròxim 1 de juny

La cinquena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana, organitzada des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament, ha aconseguit en tan sols 11 dies la xifra de 13.791 racions servides, segons ha donat a conéixer avui la regidora de Turisme, Belén Sierra, després de demanar les dades facilitades per cada un dels 30 establiments participants.
El certamen, que va començar el passat 2 de maig -coincidint amb el cap de setmana de les Creus de Maig-, finalitzarà el pròxim 1 de juny, “i està sent tot un èxit, ja que l’any passat vam arribar a servir 19.123 tapes durant tot el mes i, encara que el nombre de bars ha passat de 20 a 30, a hores d’ara la ruta rondava 6.700 tapes”, ha valorat Sierra.
A més, segons la regidora de Turisme, esta activitat està beneficiant tots els establiments. “Algun s’acosta a mil tapes servides, cinc superen les 700 i vuit més han passat de 500. En moments puntuals, la demanda és tal que algun d’ells no dóna l’abast o s’ha quedat sense existències, la qual cosa dóna una mesura del bon funcionament d’esta iniciativa municipal”.
Belén Sierra s’ha mostrat molt satisfeta per estos resultats i considera que la Ruta de la Tapa de Borriana està totalment consolidada: “La gent ix en grup, amb els amics o la família, a degustar les tapes i estem aconseguint que, especialment els caps de setmana però també altres dies, es veja ambient i terrasses plenes. Tot això redunda en benefici del sector hostaler de Borriana, que cada any se suma en major grau a esta activitat”.
La Regidoria de Turisme, avança l’edil de l’àrea, està treballant en altres accions amb vista a l’estiu que impliquen el sector hostaler i també la Confraria de Pescadors, a fi de promocionar la gastronomia amb els productes frescos de la Llotja de Borriana.
D’altra banda, tant Belén Sierra com la regidora de Comunicació, Esther Pallardó, han valorat l’impacte que la promoció en mitjans de comunicació i en xarxes socials està tenint en l’èxit d’activitats com la Ruta de la Tapa o en l’afluència de visitants a les festes de la ciutat, com les Falles o les Creus de Maig.
En este sentit, s’han referit a l’abast dels vídeos promocionals tant de les Creus com de la mateixa Ruta de la Tapa, que van arribar fins al dia 5 de maig -respectivament- a més de 4.000 i 3.000 usuaris de Facebook (segons les dades registrades en el perfil oficial de l’Ajuntament en esta xarxa social:www.facebook.com/ajuntament.burriana).
“Estos vídeos, penjats en el perfil municipal de Youtube (www.youtube.com/user/AjuntamentBurriana) són una novetat enguany i se sumen a altres accions en altres mitjans, que estan demostrant àmpliament la seua repercussió”, ha manifestat Esther Pallardó.

AJUNTAMENT DE BORRIANA

PASSAPORT

VÍDEO RUTA DE LA TAPA

Sin comentarios

Disculpa, los comentarios están cerrados en este momento.