Info
 
Borriana Turisme | Com arribar-hi? Situació i transports
2438
page,page-id-2438,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Com arribar-hi? Situació i transports

 

La ciutat de Borriana es troba estratègicament situada a la Plana Baixa, a 12 km de Castelló i a 56 km de València. A més, està molt ben comunicada amb dos punts fonamentals de la geografia espanyola: Madrid, a 406 km, i Barcelona, a 293 km.

Els accessos a la població poden realitzar-se per mitjà de qualsevol mitjà de transport:

  • Amb avió: ja que comptem amb l’aeroport de Manises, a València, a tan sols 65 km.
  • Amb tren: els trens de línia València-Castelló fan parades regulars durant tot el dia. Hi ha, així mateix, connexions ferroviàries de mode regular amb les principals ciutats espanyoles i europees.
  • Per carretera: l’autopista AP-7 (eixida 48) condueix a les portes de la ciutat, la qual enllaça, vorejant la Mediterrània, amb la xarxa europea, igual que la carretera N-340, de paral·lel recorregut al de l’autopista.
  • Per mar: les embarcacions de recreació poden arribar a Borriana per mar i amarrar als pantalans de les dues instal·lacions existents a l’interior del port.

El viatger que arribe per via marítima serà rebut a la moderna marina, situada a l’interior del port.

Altres formes d’accedir a Borriana són els aeroports de Reus (Tarragona) i de Barcelona, a més dels ports de València i Castelló. Finalment, es troba en construcció l’aeroport Castelló-Costa dels Tarongers, que estarà a 20 minuts de la ciutat de Borriana i que l’acostarà a la resta del món.